Между SARS-CoV-2, който причини пандемията от , и други известни вируси

...
Между SARS-CoV-2, който причини пандемията от , и други известни вируси
Коментари Харесай

Руски експерт разясни разликите между SARS-Cov-2 и останалите респираторни вируси

Между SARS-CoV-2, който аргументи пандемията от, и други известни вируси има две съществени разлики, написа " Вечерная Москва ", базирайки се на съветски специалист.
Биоинформатикът Михаил Гелфанд изяснява, че, първо, новият вид ковид има доста дълъг инкубационен интервал. През това време инфектираният човек не усеща никакви признаци и даже не подозира, че е болен, само че към този момент е инфектиран за близките.
 Експерт: Такава епидемиологична обстановка с толкоз болни и умряли не съм виждала Експерт: Такава епидемиологична обстановка с толкоз болни и умряли не съм виждала
" Не мога да кажа, че сме в бедствена обстановка. Ние сме в пандемична обстановка. Има разлика в дефинициите. Инфекциозните болести имат...
Втората разлика е съществуването на забележителен брой асимптоматични носители на ковид, съобщи Българска телеграфна агенция. Експертът отбелязва, че въпреки пандемията да не е нещо ново, в тази ситуация хората не са били подготвени за нея. За мнозина е мъчно да свикнат с нови правила като обществена отдалеченост и носене на маски, отбелязва той, представен от.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР